Sunday, July 13, 2008

Tennis on kovaa - Erityisesti haasteotteluissa - Tervetuloa mukaan haastamaan

Talvikaudet harjoittelemme Kaupin kuplahallissa. Syyskuun ensimmäisestä perjantaista vuoden loppuun klo 18-19 ja 19-20. Samoin tammikuun 2009 alusta huhtikuun viimeiseen perjantaihin.

Syyskuusta joulukuun loppuun 17 perjantaita x 10€ = 170 euroa käteisellä ensimmäisellä kertaa

Ensimmäinen tunti 18-19 tarkoitettu lapsille 10-15 v ja seuraava tunti 19-20 varttuneemmille. - Tervetuloa

Kevät 2009 sama kausimaksu. Tiedustelut e-mail: tu38tennis(at)gmail.com
------

Kesän TU-38 haasteottelusta uutinen:

13.7.2008 Yrjö Roukkula vs Olavi Lehto klo 14-15, sekä 4-peli ohjelmassa - Oivaa oli peli

Yrjö Roukkula vs Olavi Lehto päättyi yhdessä erässä tiebreakiin kautta 8-6 Olavin voittoon tuomarina olleen Hannun huutoon: "Takarajalla" eli sisällä oli. Erä kesti paahtavassa helteessä tunnin.

Valokuvat otettu 2-pelin jäljiltä rankkaakin rankemman erän päätyttyä Olavin voittoon.

Seuraavaksi oli vuorossa 4 peli: Olavi Lehto ja Ivan Avdouevski vs Yrjö Roukkula ja Hannu, mikä päättyi varttuneempien konkarien voittoon 6-0. Ottelu kesti liki tunnin

Tennisohjaus jatkuu heinäkuulla 2008 tiistaisin ja torstaisin kentillä 3 ja 4 klo 18-19.

Tenniskentät käytössämme heinäkuun 2008 4 ensimmäistä viikkoa.