Wednesday, February 19, 2014

Tämä TU-38 tenniksen markkinointiblogi ja fanisivusto siirtyy markkinointitauolle ja ilmoittaa, että tennistiedustelut jatkossa suoraan 2001-2013 Tampereen Urheilijat-38 eli TU-38 tennistä vetäneelle tennisvalmentaja Olavi Lehdolle sähköpostiinsa: tennisvalmentaja@gmail.com


Tämä TU-38 tenniksen markkinointiblogi ja fanisivusto siirtyy markkinointitauolle ja ilmoittaa, että tennistiedustelut jatkossa suoraan 2001-2013 Tampereen Urheilijat-38 eli TU-38 tennistä vetäneelle tennisvalmentaja Olavi Lehdolle sähköpostiinsa: tennisvalmentaja@gmail.com

Jatkossa Tamperelaisen tenniksen tenniskoulutuksen ja tennisvalmennuksen pääsivustona tennismarkkinoinnissa on 

http://tennisvalmentaja.blogspot.fi/   Tennisvalmentaja blogi

Yhteydenotot 
Ensisijassa sähköpostilla, sillä valmentaessa, ajossa ymv:ssa en vastaa puhelimeen.
E-mail: tennisvalmentaja@gmail.com
Puhelin ja tekstari millä voi muistuttaa sähköpostitiedustelustaan
044-3380291, kiitos. 



Tampereen Kaupin tenniksen hiekkanurmikentän, Tatsin kenttien, Ylöjärven Elovainion, Ylöjärven Vuorentaustan, Pirkkalan tenniksen ulkokenttien, Nokian Pappilan ja Vihnusjärven ulkokenttien suhteen olen edelleen käytettävissä sähköpostilla sovitun mukaisesti mm Tyky-tennikseen.

Tenniksen alkeiskurssit vireillä mm oheiseen tapaan Ylöjärvellä
http://tenniksen-alkeiskurssi-ylojarvi.blogspot.com joten yhteydenotot suotavia kaikilta paikkakunnilta hyvissä ajoin.

Pirkkalassa http://tenniksen-alkeiskurssi-pirkkala.blogspot.com

Nokialla http://tenniksen-alkeiskurssi-nokia.blogspot.com 

Tampereen Kaupin ulkokentillä ja Hervannan kuplahallissa:

http://tenniksen-alkeiskurssi-tampere.blogspot.com

etc.

Tennisvalmentaja Olavi Lehto

Kiittäen menneistä vuosista TU-38 tennistunneilleni osallistuneita aikuisia, varttuneita, nuoria ja lapsia, viihdyin ja viihdyimme TU-38 tenniksen parissa eri paikkakunnilla ja tenniskentillä. Hupaisa yksityiskohta oli että huomattava osa tennistunneilla olleista oli Moskovan oblastin alueelta, ei suinkaan yksinomaan naapurikunnista tai Tampereelta.
Tennisjaosto TU-38, minkä perustin 2001 kesällä on nyt haastavassa tilanteessa, sillä tennisjaostoon jää vain yksi jäsen, ilman valmentajaa. Ilmeisesti tarkoitus on jatkaa ilman valmentajakoulutusta olevilla muista seuroista vuokrattavilla(?). Sitä voi jokainen miettiä, kuinka uskottavaa ja pitkäjänteistä on ko tapaan toimiminen.
Olen toki edelleen seuratenniksessä käytettävissä mikäli aiemmat sopimukset pitävät, ilman Vapaussodan 1918 torpparisopimusheikennyksiä (muistamme vastaavaa "Täällä Pohjantähden alla" elokuvan näyttelijä Pappilan edustajan Aarne Ranisen esittämän roolihahmon lisävaatimuksista torppari Jussille).



----------------------------------------------------------------------------------
http://tu38tennis.blogspot.fi/
---------------------------------------------------------------------------------